توسعه آسانسور

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک چیست؟

آسانسور هیدرولیک به آسانسورهایی گفته می شود که با سیستم هیدرولیک (جک و پاوریونیت) کار می کنند .

آسانسورهای هیدرولیکی انواع گوناگونی دارند و می توانند به یک یا دو جک به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم مجهز باشند.


کاربری آسانسور هیدرولیک:

 * آسانسور هيدروليك مسافربر (نفربر) ، آسانسور خانگی مورد استفاده در ادارات ، آپارتمان های مسکونی ، فروشگاه ها ، ویلاها و ...

 * آسانسور هيدروليك خودروبر ، ماشین بر ، اتومبیل بر ، پارکینگ ، آسانسور لیفتراک بر مورد استفاده در پارکینگ ها ، آپارتمان ها و ...

 * آسانسور هيدروليكى صنعتی باربر ، بار و نفربر مورد استفاده در انبارها ، کارخانه ها ، کارگاه ها ، مغازه ها ، بیمارستان ها ، رستوران ها و ...

 * آسانسور هيدروليك بيمارستانى تخت بر ، برانکاردبر مورد استفاده در مراکز درمانی 


- آسانسور هیدرولیک برای مکان های کم مسافر و دارای ترافیک پایین و جابجایی بارهای بسیار بزرگ و سنگین بهترین گزینه می باشد .
- در اکثر موارد آسانسور هیدرولیک تنها نوع مناسب برای نصب در بسیاری از ساختمان های قدیمی بدون آسانسور می باشد .
- حداکثر سرعت کابین آسانسور هیدرولیک 0.63 متر بر ثانیه می باشد.


آسانسور هیدرولیک مسافربر

______________

مزایای آسانسور هیدرولیک

1- نیاز به اتاق موتورخانه در بالای چاهک انواع آسانسور هيدروليکی نبوده و موتورخانه را با حداقل اشغال فضای موجود در اطراف چاه می توان در نظر گرفت.

2- نیاز به آهنکشی چندانی در آسانسور هيدروليک غیر مستقیم (INDIRECT) نبوده، در حالی که در سیستم آسانسورهای کششی احتیاج به چهارچوب فلزی برای نصب ریل می باشد. از این جهت هم هزینه مواد مصرفی (ناودانی و نبشی و ...) و هم اجرت نصب کاهش می یابد.
3- ايمنی در انواع آسانسور هيدروليکی غیر مستقیم به دليل استفاده از پاراشوت و شير ترکيدگی و شير ايمنی دو برابر آسانسورهای کششی است.
4- هزينه تعمير و نگهداري آسانسور هيدروليک به مراتب کمتر از آسانسورهای کششی می باشد.


آسانسور هیدرولیکی برانکاردبر


5- بهره برداري موثرتر از فضاي ساختمان :
آسانسورهاي هيدروليكي نياز به اتاق ماشين (موتورخانه) در بالای چاه نداشته و تنها به يك مقدار فضا (OVER HEAD) در بالاي پشت بام نياز دارند كه آن هم به علت رعايت مقررات ايمنی مربوطه مي باشد.

ب _ از آنجائي كه آسانسورهاي هيدروليكي از نوع مستقيم نيرو و بار عمودي به ساختمان تحميل نمي كند، ابعاد ستون هاي ساخته شده در اطراف چاه به طرز چشمگيري كاهش مي يابد.
پ _ از آنجائي كه اتصالات مكانيكي بين پاوريونيت و جک آسانسورهاي هيدروليكي را لوله ها و لوله هاي محافظ ( داكت ها ) تشكيل مي دهند ، مي توان از اين خصوصيت قابليت انعطاف استفاده نموده و بخش پاوريونيت را در محل مناسبی در شعاع حداکثر 12 متری سيلندر هيدروليک نصب نمود.
6 - جهت بالا بردن بارهاي سنگين ، موثرترين وسيله مي باشد. هنگامي كه مايل به استفاده از آسانسوری با تراول هاي كوتاه و ظرفيتی بيش از چهار تن هستيم اهميت آسانسورهاي هيدروليكي آشكارتر مي گردد زيرا كه سيستم های هيدروليكی، دارای توان و نيروي بالا برنده قوي و راندمان مكانيكي خوب ، همراه با هزينه كمتر مي باشند .
هنگامي كه نيازي به سرعت هاي بالاتري نمي باشد ، آسانسورهاي هيدروليكي مي توانند با ظرفيت هاي بسیار بالا برای حمل واگن هاي پر بار و سنگين و يا كاميون هاي بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.
7- پائين آمدن سريع همراه با هزينه كمتر از آنجائي كه پائين آمدن آسانسورهاي هيدروليكي توسط نيروی ثقل تامين مي گردد؛ لذا كاربردهاي فراواني براي سريع پائين آمدن آسانسور وجود داشته كه بدون استفاده از نيروی برق انجام مي گيرد .

 مساحت چاه مورد استفاده در آسانسورهای هیدرولیکی نسبت به آسانسورهای کششی، در حدود 12% کمتر می باشد. 


آسانسور هیدرولیک خودروبر

__________

تاریخچه

 قبل از اختراع آسانسورهای کششی در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، آسانسور هیدرولیکی آبی در آمریکا رواج داشت. بدین شکل که یک جک که با نیروی آب حرکت می کرد از طریق تعداد قابل توجهی فلکه به همراه سیم بکسل باعث حرکت کابین می شد. این سیستم اشکالات بسیاری داشت از جمله تکان زیاد به هنگام حرکت و توقف و عدم تراز در طبقه.
هنگامی که در سال ۱۹۵۴ نخستین تولید کننده آلمانی ، با به کارگیری روغن در جک ، یک آسانسور هیدرولیکی را تولید کرد ، بهره گیری از آسانسورهای هیدرولیکی روغنی سال ها در آمریکا متداول بود.
موفقیت روزافزون این نوع آسانسورها باعث شد که دیگر تولیدکنندگان اروپایی به تولید آن بپردازند و در هر کشور برای ایمنی آن ها کدهای استانداردی تدوین نمایند. بالاخره با توافق اعضای جامعه اروپا نخستین نسخه رسمی استاندارد ۲-EN۸۱ در سال ۱۹۸۷ برای کشورهای عضو منتشر شد. در تمام کشورهای جهان و نیز اروپا به خصوص در کشور آلمان انواع سیستم های آسانسور هیدرولیکی طراحی و تولید شده است.
بررسی آماری نشان می دهد که علی رغم جدید بودن نسبی آسانسورهای هیدرولیک روغنی ، این سیستم ها در بازار رواج یافته و در حدود ۷۰٪ از بازار فروش آسانسور در آمریکا را به خود اختصاص داده است . در حدود ۷۰٪ از این میزان در ساختمان های ۴ طبقه و کمتر نصب شده است . همچنین آمار در آمریکا نشان می دهد که آسانسور هیدرولیکی در ساختمان های دو و سه طبقه به طور کامل جایگزین آسانسورهای کششی می باشد.
آسانسورهای هیدرولیکی برای کاربردهای خاص دارای مزایای زیادی نسبت به آسانسورهای کششی هستند . با این حال ، آسانسورهای هیدرولیک هنگامی که خوب کار نکنند باعث ایجاد مشکلات عمده ای برای مالک ساختمان و استفاده کنندگان می شوند . با به کارگیری قطعات با برند معتبر ، نصب توسط افراد متخصص و سرویس و نگهداری و بازرسی مستمر میتوان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد.


آسانسور هیدرولیک لیفتراک بر

----------------------

انواع آسانسور هیدرولیک 

انواع آسانسور هیدرولیک را می توان بر اساس شاخص های گوناگونی دسته بندی کرد. انواع آسانسور هیدرولیک بر اساس نوع و روش کارگذاری جک هیدرولیک مورد بحث قرار می گیرد . آسانسورهای هیدرولیکی با استفاده از جک هیدرولیک و پاوریونیت و بواسطه جریان روغن حرکت می کنند. بنابراین همانطور که عنوان شد ، انواع آسانسور هیدرولیک بر اساس تفاوت هایی که میان انواع جک و پاوریونیت وجود دارد دسته بندی می شوند.

در این دسته بندی که بیشتر جنبه کاربردی دارد ، انواع آسانسور هیدرولیک بر اساس تعداد ، نوع ، موقعیت و روش نصب جک تعریف می شوند . بر این اساس انواع آسانسورهای هیدرولیک در زیر فهرست شده اند:

    -  آسانسور هیدرولیک جک در زیر مستقیم
    -  آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار مستقیم
    -  آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار مستقیم
    -  آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار غیرمستقیم
    -  آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار غیرمستقیم
    -  آسانسور هیدرولیک جک در زیر مستقیم تلسکوپی
    -  آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار مستقیم تلسکوپی
    -  آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار مستقیم تلسکوپی
    -  آسانسور هیدرولیک کششی


                    آسانسور هیدرولیک خانگی

                    --------------------

                    طرز کار آسانسور هیدرولیک 

                    عملکرد آسانسور هیدرولیکی در جهت بالا و جهت پایین کمی متفاوت است . در حرکت جهت بالا، جریان روغن پیستون جک را به سمت بالا هدایت می کند . این جریان روغن بوسیله پمپ هیدرولیک ایجاد می شود . پمپ نیروی لازم برای گردش را از الکتروموتور تامین می کند . در حرکت جهت پایین نیز جریان روغن باعث حرکت جک می شود . ولی تفاوت در اینجاست که به دلیل وجود نیروی ناشی از وزن کابین و یا بار ، کافی است شیر برگشت باز شود تا روغن به سمت مخزن حرکت کند و در نتیجه پیستون جک به پایین حرکت کند . بنابراین، نیازی به عمل کردن موتور و پمپ در حرکت جهت پایین نمی باشد .


                    آسانسور هیدرولیک نفربر

                    -----------

                    ساختار و اجزای آسانسور هیدرولیک 

                    به طور کلی می توان ساختار آسانسور هیدرولیک را متشکل از سه گروه اجزای هیدرولیکی ، اجزای مکانیکی و اجزای الکتریکی دانست. آنچه وجه تمایز اصلی آسانسورهای هیدرولیک از انواع دیگر آسانسور است در گروه قطعات هیدرولیک نمایانگر است . قطعات مکانیکی آسانسور و قطعات الکتریکی تا حدود زیادی مشابه سایر سیستم ها می باشند.

                    عمده قطعات هیدرولیک آسانسور :

                    • جک آسانسور هیدرولیک 

                    • پاوریونیت آسانسور هیدرولیک 

                    • کارسلینگ آسانسور هیدرولیکی
                    • شلنگ هیدرولیک
                    • روغن هیدرولیک

                    برند شیر و پمپ پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی

                    ------------

                    کاربرد مناسب آسانسور هیدرولیکی

                    - دفاتر اداری دو سه یا چهار طبقه
                    - ساختمان های مسکونی دو سه چهار و پنج طیقه
                    - بیمارستان های کوچک، کلینیک ها تا سه طبقه
                    - ساختمان های دولتی تا چهار طبقه و سطح مفید 15 هزار متر مربع
                    - کارخانه ها و مراکز صنعتی کوتاه که نیاز به انتقال بارهایی از 450 کیلوگرم الی 55 تن دارند
                    - پارکینگ های طبقاتی و ساختمان های بزرگ برای حمل خودرو
                    - آسانسورهای مسافری - باری در فروشگاه ها
                    - آسانسورهای معلول بر که به عنوان مکمل پله برقی عمل می کنند.
                    - آسانسورهای شیک پانورامیک در لابی هتل ها و طبقات اولیه مراکز خرید و پاساژ .


                    آسانسور لیفتراک بر هیدرولیکی



                    کاربرد نامناسب آسانسور هیدرولیک

                    - اغلب فروشگاه های بزرگ
                    - بیمارستان های بیش از ۴ طبقه.
                    - ساختمان هایی که بیش از ۱۴ متر مسیر حرکتی دارند
                    - در محل هایی که ایجاد و کندن چاله در آن ها همراه با خطرات فوق العاده است، استفاده از سیستم هیدرولیک با جک مستقیم توصیه نمی شود .

                    ---------

                    شیر ایمنی یا پاراشوت

                    شیر ایمنی مهم ترین بخش یک جک آسانسور می باشد که روی سیلندر جک نصب گردیده رابط بین شیلنگ هیدرولیک و جک می باشد و روغن از این طریق به جک وارد یا خارج می گردد.

                    عملکرد آن به این طریق است که حجم عبوری روغن را کنترل و در صورتی که کابین سرعت بیش از حد داشته باشد و یا اینکه شیلنگ هیدرولیک پاره شده باشد باعث قطع خروج روغن و توقف کابین می گردد.


                    آسانسور هیدرولیکی مسافربر



                    --------

                    موتور خانه آسانسور هیدرولیک

                    • - فضایی است که موتور محرکه و تابلو کنترل و تجهیزات دیگر آسانسور را در خود جای می دهد که مساحت دربچه تخلیه ها نباید کمتر از ۱ درصد مساحت مقطع چاه آسانسور باشد.
                    • - درب ورودی موتورخانه باید حداقل ‎به عرض 90 سانتی متر با ارتفاع 190 سانتی متر باشد و قفل آن میبایست به گونه ای باشد ‏ که از سمت داخل بدون نیاز به کلید باز شده و از بیرون با کلید باز شود.
                    • - درجه حرارت موتورخانه در حدود 5 تا 40 سانتی گراد باید حفظ شود .
                    • - شدت روشنایی در کف موتور خانه نیز باید حداقل 200 لوکس تامین گردد .
                    • - فن جهت تعویض هوا نیز در موتورخانه 12-14 بار در ساعت در نظر گرفته می شود .
                    • - درب اضطراری حداقل ابعاد آن 60 سانتیمتر در 60 سانتیمتر باید در نظر گرفته شود . پیشنهاد می گردد همواره یک ضلع موتورخانه آسانسورهای هیدرولیکی حداقل ۲ متر بوده (عمق با عرض) و ارتفاع آن نیز کمتر از ۲ متر باشد. در صورتی که موتور خانه آسانسور هیدرولیک مجاور با چاه باشد عرض دیوار مجاور هم اندازه دیوار چاه خواهد بود و امکان دسترسی به داخل چاه آسانسور نیز از طریق موتورخانه جهت انتقال تجهیزات نیز وجود خواهد داشت.
                    • - کابین باید به نحوی ساخته شود که حداقل بتواند وزن دو نفر را بدون انحراف دایمی در آن تحمل کند.
                    • - کف کابین از ورق فولادی است که ممکن است جهت کاهش سر و صدا ورقه چوبی نیز در آن بکار برده شود . 
                    • - روی کف جهت تزیینات داخل کابین از سنگ گرانیت سرامیک یا کف پوشش ضد خش و در کابین های خودروبر از ورق آجدار فلزی استفاده می گردد.
                    • - بدنه کابین نیز با توجه به کاربری آسانسور می تواند از پوشش های فرمیکا یا استیل روی تخته های نیوپان تزیین گردد .
                    • - برای آسانسور های صنعتی , باربر و خودرو بر بدنه کابین از پانل های فلزی فرم داده شده استفاده می شود که باید در برابر نیروهای جانبی مقاوم باشد و از لرزش و ارتعاش دیواره ها جلوگیری شود.

                    --------------------------

                    ويژگي هاى آسانسور هيدروليك

                    - ضريب ايمنى بالا
                    - حركت نرم و روان ، بدون لرزش و بدون شوک
                    - کارکرد آرام و کم صدا
                    - صرفه جویی در مصرف برق
                    - عدم نیاز به ساخت موتورخانه در بالا چاه آسانسور
                    - عدم نیاز به کنده کاری زیاد در پائین
                    - نصب راحت و آسان


                    آسانسور هیدرولیک بار و نفر



                    قیمت آسانسور هیدرولیک

                    قیمت آسانسور هیدرولیک با توجه به مکان نصب آسانسور به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله این عوامل می توان به ظرفیت آسانسور هیدرولیکی ، تعداد طبقات و ایستگاه های توقف آن، طول مسیر جابجایی (ارتفاع) ، ابعاد آسانسور هیدرولیک، نوع درب ها (تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک) ، ساختار جک، شرایط محیطی محل نصب، اروپایی یا غیر اروپایی بودن قطعات و بسیاری دیگر اشاره کرد که باید به صورت دقیق تحلیل، محاسبه و بررسی گردند.
                    لطفا جهت مشاوره فنی و اطلاع از قیمت آسانسور هیدرولیک مورد نظر خود با شماره تلفن های دفتر شرکت تماس حاصل فرمایید.


                    ----------------------------------------------------------------------

                    اسامی برخی شرکت ها و سازمان ها که به ما اعتماد نمودند و پروژه اجرای آسانسور خودرا به ما واگذار نمودند:

                    - نیروگاه اتمی بوشهر

                    - گروه مپنا پروژه آسانسور بار و مسافر توگا کرج
                    - شرکت ایران خودرو پروژه آسانسور لیفتراک بر انبار
                    - سازمان انرژی اتمی تهران آسانسور خدماتی تالار
                    - شرکت توانیر پروژه دیسپاچینگ تهران
                    - گروه مپنا آسانسور باربر سنگین دیسپاچینگ زنجان
                    - گروه مپنا پروژه باربر جزیره قشم
                    - کارخانه سایپا پروژه آسانسور خط تولید
                    - بیمارستان میلاد تهران
                    - نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی

                    -------------------------------

                    مشاوره ، طراحی و اجرای انواع آسانسور هیدرولیک مسافربر ، ماشین بر ، لیفتراک بر ، بیمارستانی برانکاردبر و تخت بر و باربر
                    آسانسور خاص ضد انفجار ،صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ، و انواع آسانسور  ضد گرد و غبار معادن و انبارهای غلات و حبوبات ، آسانسور اتاق تمیز استریل (Clean Room)

                    ___________

                    لطفاً جهت مشاوره، طراحی آسانسور ، خرید و اطلاع از قیمت آسانسور هیدرولیک با شماره های 02188874850 یا 02186087162 تماس و یا درخواست خود را به شماره 09378107645 واتس آپ واحد فروش شرکت ارسال فرمائید.


                    مطالعه بیش تر:

                          آسانسور خودروبر هیدرولیکی

                           قطعات آسانسور هیدرولیک شرکت ALGI آلمان

                    بستن


                    نوع درب کابین
                    اتوماتیک
                    نوع درب طبقه
                    اتوماتیک
                    جنس بدنه کابین
                    آهن
                    پرداخت دیواره ها
                    گواش
                    محل قرارگیری موتورخانه
                    پایین
                    فرکانس (Hz)
                    50
                    نوع حرکت
                    نرم و یکنواخت
                    نوع ضربه گیر
                    هیدرولیکی
                    مدل ریل آسانسور
                    فولادی
                    نوع شیلنگ
                    فشار قوی(در تجهیزات ساختمانی )
                    نوع الکتروموتور
                    غوطه ور در روغن
                    نوع پمپ
                    اسکرو (پیچی)
                    میزان صدای پمپ
                    صامت
                    نوع سیستم احضار
                    اتوماتیک
                    رنگ
                    کوره ای
                    ویژگی
                    دارای گرمکن روغن دارای شیر پارگی دارای سیستم نجات اضطراری (قطع برق) دارای مکانیزم جلوگیری از سقوط (پاراشوت) دارای کلید حد تراز دو سویه کف بطور خودکار دارای سیستم ترمز ایمنی دارای شیر پایین آورنده اضطراری دستی
                    گواهینامه
                    پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور از وزارت صمت ، گواهی اشتغال صنعت آسانسور از اتاق بازرگانی تهران