بالابر معلول
بالابر ویلچربر - جک معلول
با تجهیزات کامل ایمنی و راهبری راحت و آسان
- برای حمل فرد معلول با ويلچر و یک نفر همراه و قابل استفاده به عنوان بالابرخانگی
- پلاتفرم (کفی) بالابر نوع صنعتی با دستگیره ، شاسی فرمان (پوش باتن) و حفاظاطراف
قابل استفاده در ساختمان های مسکونی ، اداری ، دوبلکس ، درمانگاه ها ، فضاهای سرپوشیده و فضاهای روباز و اماکن عمومى
______________
ويژگي های بالابر هیدرولیکی معلول بر
- ضريب ايمنى بالا
- حرکت نرم و روان و بدون شوک و بدون لرزش
- حرکت آرام و کم صدا.
- بدون نیاز به کنده کاری چاهک
- بدون نیاز به ساخت موتورخانه در بالا
- قابل استفاده با برق تکفاز خانگی و برق سه فاز.
----------------------
خدمات پس از فروش
- دوره ضمانت (گارانتی) یک ساله.
- خدمات پشتیبانی ده ساله.
- سرویس و نگهداری دوره ای و مستمر
---------------
فروش ، نصب و راه اندازی ، سرویس و تعمیر بالابر ویلچر ، جک معلول ، بالابر خانگی (هوم لیفت) ، بالابر سالمند ، آسانسور خانگی و آسانسور بیمارستانی برانکاردبر و تخت بر.
_________
ابعاد کابین بالابر معلولبر
1- کاربر تنها بصورت ایستاده ( با حرکت تا 50 سانتی متر )عرض 32 سانتی متر , طول 35 سانتی متر
2- کاربر تنها به صورت استاده ( نا مناسب برای صندلی چرخدار ) عرض 65 , طول 65 سانتی متر
3- کاربر تنها به صورت ایستاده یا روی صندلی چرخدار عرض 80 سانتی متر , طول 125 سانتی متر
4 - همراه ایستاده در پشت , کاربر روی صندلی چرخدار عرض 80 سانتی متر , طول 160 سانتی متر
5- زمانی که درب ها 90 درجه با یکدیگر زاویه دارند ( همراه در کنار صندلی چرخدار ) عرض 110 , طول 140 سانتی متر
____________________
ظرفیت کابین بالابر معلول
حداقل ظرفیت بالابر معلول 250 کیلوگرم می باشد.
______________
جک معلول چیست؟
جک معلول با نام های بالابر ویلچربر، جک بالابر معلولین و جک ویلچر نیز شناخته میشود. این دستگاه برای جابجایی افزاد کم توان یا سالخورده بین دو اختلاف تراز مورد استفاده قرار می گیرد. بکارگیری بالابر ویلچر بر، فضای تردد افراد با ویلچر را از رمپ بی نیاز میکند. در واقع نصب جک معلولین به جای احداث رمپ باعث صرفه جویی در فضا و هزینه می شود. در این صفحه میوتوانید با برترین سازندگان و عرضه کنندگان بالابرهای ویلچربر آشنا شوید و برای دریافت اطلاعات فنی لازم با آنها تماس بگیرید.
انواع جک معلولین
معمولا انواع جک معلول بر اساس مکانیزم شناخته میشوند. جک معلول با سیستم هیدرولیک و وینچ بیشتر شناخته شده و رایج هستند. انواع دیگری از جک های معلول با سیستم قیچی، اسکرو و دنده ای نیز وجود دارند که کمتر اجرا میشوند. همچنین می توان بالابر ویلچربر را بر اساس ظرفیت، نوع ورودی و ارتفاع جابجایی نیز دسته بندی کرد. در ادامه به توضیح هر یک از این نوع سیستم های متداول پرداخته می شود. همچنین مزایا و محدودیت های انواع جک معلول بصورت خلاصه شرح داده شده است.
________________
زیبایی جک معلولین
یک نکته مهم در انتخاب بالابر معلولین باید مورد توجه قرار داد زیبایی است. معمولا جک معلول در ورودی های ساختمان در کنار پلکان نصب میشود. بنابراین، بالابر ویلچر باید هماهنگی مناسبی با نمای ساختمان و محوطه داشته باشد. خوش ساخت بودن، رنگ مناسب و جنس قطعات مورد استفاده در پلتفرم، تاثیر قابل توجی در زیبایی دستگاه خواهد داشت. امروزه برخی از شرکت ها و سازندگان بالابر ویلچر بر، طرح های بسیار زیبا و مناسبی در هماهنگی با شرایط معماری ساختمان های گوناگون طراحی و اجرا می نمایند. استفاده از المان هایی نظیر سنگ، سرامیک، شیشه و استیل میتواند جلوه های بصری بسیار زیبایی به این دستگاه ها و در نتیجه فضای معماری محوطه و ساختمان ببخشد.
_____________
ابعاد جک معلول
ابعاد کفی (کابین) بالابر معلولین باید بگونه ای باشد که یک نفر با ویلچر و یک همراه را در براحتی در خود جای دهد. بهتر است با توجه به انواع گوناگون ویلچرهای دستی و برقی، بزرگترین سایز ویلچر مورد نظر قرار گیرد. همچنین باید فواصل اطمینان از طرفین لحاظ شود. توصیه میشود ابعاد مفید کابین کمتر از 85 در 120 سانتیمتر نباشد.
ابعاد جک معلول، همچنین به نوع ورود و خروج دستگاه وابسته است. ابعاد جک معلول برای دستگاه هایی که ورود و خروج ویلچر از دو صلع مجاور کابین انجام میشود باید بزرگتر باشد. ابعاد بزرگتر کابین جک معلولین در این حالت به این دلیل است که ویلچر باید امکان چرخش 90 درجه برای خروج را داشته باشد.
ابعاد جک معلول در پلان
برای تهیه نقشه و جانمایی و ابعاد جک معلول در پلان باید اندازه کل دستگاه را در نظر گرفت. همچنین لازم است فضاهای خالی (بادخور)، ناشاقولی ها و فواصل ایمنی جسم متحرک و ثابت در نظر گرفته شوند.
ابعاد کل دستگاه بستگی به نوع سیستم و تجهیزات دارد. بطور کلی توصیه می شود ابعاد فضای جک معلولین در پلان کمتر از 140 در 140 سانتیمتر نباشد تا نصب انواع سیستم ها امکانپذیر باشد.
--------------------------
جک معلول در ساختمان
الزام قانونی نصب بالابر ویلچر بر
از نظر مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرداری نصب جک معلولین در اختلاف سطح های مشخص شده الزامی است. بدون تعبیه بالابر ویلچر، مجوزهای لازم برای اخذ پایان کار شهرداری صادر نمیشود. از سوی دیگر این الزام از نظر معماری برای ایجاد امکان تردد برای معلولین و سالخوردگان کاملا بدیهی است. معماران و سازندگان ساختمان یا باید از رمپ (سطح شیب دار) استفاده کنند یا از راهکار اقتصادی جک معلولین. بنابراین بغیر از الزام قانونی، تعبیه جک معلولین در فضاهای مورد نیاز ساختمان را می توان یک نیاز ضروری از نظر معماری دانست. در این میان برعهده سازندگان و مهندسین ناظر است که بر رعایت اصول ایمنی و فنی لازم در اجرای بالابر ویلچر بر دقت و نظارت کافی را داشته باشند.
-----------------------
صرفه جویی در فضا با جک معلول
بالابر معلولین یک راهکار اقتصادی برای جبران اختلاف سطح است. در صورتی که از جک معلول برای این منظور استفاده نشود باید سطح شیب دارد یا همان رمپ اجرا شود. سطح شیب دار مناسب برای حرکت ویلچر شیبی در حدود 8 درصد دارد. برای تامین این شیب فضای بسیار زیادی در ساختمان اشغال میشود. با یک براورد ساده، اقتصادی بودن و میزان صرفه جویی در فضا و هزینه با بکارگیری جک معلولین کاملا مشخص می شود.
---------------------------
ایمنی در بالابر معلولین
مهم نیست ترافیک کاری دستگاه بالابر ویلچربر چقدر است. حتی اگر بالابر یکبار در سال مورد استفاده قرار بگیرد هم باید کاملا ایمن باشد. فراموش نکنید که این دستگاه برای استفاده افراد کم توان یا سالخورده است. این موضوع حساسیت ایمنی در جک معلول را دوچندان می کند. دستگاه ویلچربر باید کاملا دارای شرایط ایمن بوده و به تجهیزات و قطعات ایمنی مجهز شود.
___________________
لطفأ جهت مشاوره و انتخاب نوع
دستگاه با شماره 02188874850 و
02186087162 تماس و یا
درخواست خود را به شماره
09378107645 واتس آپ واحد
فروش شرکت توسعه آسانسور
ارسال فرمائید.
دامنه فعالیت تمام استانها
بستن
نوع درب کابین
بدون درب
نوع درب طبقه
لولایی
جنس درب طبقات
آهن
جنس بدنه کابین
آهن
جنس کفی
آهن
ظرفیت آسانسور (kg)
250
محل قرارگیری موتورخانه
پایین
تعداد جک
1
فرکانس (Hz)
50
نوع شیلنگ
فشار قوی(در تجهیزات ساختمانی )
نوع الکتروموتور
غوطه ور در روغن
نوع پمپ
اسکرو (پیچی)
میزان صدای پمپ
صامت
نوع سیستم احضار
اتوماتیک
ویژگی
دارای گرمکن روغن دارای شیر پارگی دارای سیستم نجات اضطراری (قطع برق) دارای مکانیزم جلوگیری از سقوط (پاراشوت) دارای کلید حد دارای سیستم ترمز ایمنی دارای درب طبقه امکان تنظیم سرعت بوسیله شیر کنترل هیدرولیکی
گواهینامه
پروانه طراحی و مونتاژ آسانسوراز وزارت صنعت معدن تجارت ، گواهی جواز کسب از اتاق بازرگانی تهران
مدت زمان تعویض و تعمیر رایگان
تجارت