توسعه آسانسور

کیفیت حرکت در آسانسورهای هیدرولیکی


کیفیت حرکت آسانسور هیدرولیکی


حرکت نرم و بدون شوک آسانسور هنگام استارت و افزایش و کاهش سرعت و توقف و هم تراز طبقه شدن به طور دقیق عوامل اصلی حرکت کیفی این نوع آسانسور می باشند که همواره دغدغه طراحان بوده است.

هرچقدر سرعت و ظرفیت آسانسور افزایش می یابد دست یافتن به موارد فوق مهم تر و پیچیده تر می شود. برای دستیابی به این اهداف باید تغییرات شتاب نسبت به زمان از حد معینی تجاوز نکرده، همواره کابین در حداکثر یا حداقل ظرفیت با کمترین خطا دقیقاً سر طبقه توقف نماید.برای دست یابی به یک منحنی حرکت نرم و بدون تکان در آسانسورهای هیدرولیک، ضروری است که جریان روغن تحت کنترل و به تدریج وارد و از سیلندر خارج گردد و این امر به روش های مختلفی امکان پذیر باشد.


آسانسور هیدرولیکی چیست ؟

آسانسور هیدرولیکی به آسانسورهایی اطلاق می شود که با یک یا دو جک که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم کار گذاشته می شوند و همچنین پاوریونیت شامل شیر کنترل و موتور و پمپ هیدرولیک کار میکنند.


کاربردهای متفاوت آسانسور هیدرولیک:

آسانسور هيدروليك مسافری (نفربر) ، آسانسور خانگی

آسانسور هيدروليك خودروبر (ماشین بر) ، پارکینگی ، آسانسور لیفتراک بر

آسانسور هيدروليكى صنعتی باربر ، بار و نفربر.

آسانسور هيدروليك بيمارستانى تخت بر ، آسانسور هیدرولیک برانکاردبر


آسانسور های هیدرولیک برای مکان های کم مسافر و ترافیک پایین و بارهای بسیار بزرگ بهترین گزینه می باشد.آسانسور های هیدرولیک در اکثر موارد تنها نوع مناسب برای نصب در بسیاری از ساختمان های قدیمی بدون آسانسور می باشند.مزایای آسانسور هیدرولیک :1- نیاز به اتاق موتورخانه در بالای چاهک آسانسورهای هيدروليکی نبوده و موتورخانه را با حداقل اشغال فضای موجود در اطراف چاه می توان در نظر گرفت.2- نیاز به آهنکشی چندانی جهت آسانسور های هيدروليکی غیر مستقیم (INDIRECT) نبوده و در حالی که در سیستم آسانسورهای کششی احتیاج به چهارچوب فلزی برای نصب ریل می باشد. از این جهت هم هزینه مواد مصرفی (ناودانی و نبشی و ...) و هم اجرت نصب کاهش می یابد.3- ايمنی آسانسورهای هيدروليکی غیر مستقیم به دليل استفاده از پاراشوت و شير ترکيدگی و شير ايمنی دو برابر آسانسورهای کششی است.4- هزينه تعمير و نگهداري آسانسورهای هيدروليک به مراتب کمتر از آسانسورهای کششی است.5- بهره برداري موثرتر از فضاي ساختمان :الف - سطح چاه مورد استفاده آسانسورهاي هيدروليكي نسبت به آسانسورهاي كششي، در حدود 12% كمتر مي  باشد و قسمت بالاي چاه (بخش زير سقف) آسانسورهای هيدروليکی به مراتب تميز تر باقی مي ماند. آسانسورهاي هيدروليكي نياز به اتاق ماشين در بالا نداشته ولي به يك مقدار فضا (OVER HEAD) در بالاي پشت بام نياز دارد كه آن هم به علت رعايت مقررات ايمنی مربوطه مي باشد.ب _ از آنجایي كه آسانسورهاي هيدروليكي از نوع مستقيم نيرو و بار عمودي به ساختمان تحميل نمي كند ابعاد ستون هاي ساخته شده در اطراف چاه به طرز چشمگيري كاهش مي يابد.پ _ اتصالات مكانيكي بين پاور يونيت و جک آسانسورهاي هيدروليكي را لوله ها و لوله هاي محافظ (داكت ها) تشكيل مي دهند که مي توان از اين خصوصيت قابليت انعطاف استفاده نموده و بخش پاور يونيت را در محل مناسبی در شعاع حداکثر 12 متری سيلندر هيدروليک نصب نمود.6 - به منظور بالا بردن بارهاي سنگين، موثر ترين وسيله مي باشد.هنگامي كه مايل به استفاده از آسانسوری با تراول هاي كوتاه و ظرفيتی بيش از چهار تن هستيم اهميت آسانسورهاي هيدروليكي آشكار تر مي گردد زيرا  به طور اصولی سيستم های هيدروليكی ، دارای توان و نيروي بالا برنده قوي و راندمان مكانيكي خوب ، همراه با هزينه كمتر مي باشند. ظرفیت 4000 کیلو گرم و آسانسور های لیفتراک بر با ظرفیت 5000 کیلوگرم به بالاابعاد کابین آسانسور خودرو بر :ظرفیت تا 3000 کیلو گرم عرض 250 سامنتی متر عمق 550 سانتی متر ,ظرفیت 4000کیلوگرم عرض 300 سانتیمتر عمق 600 سانتی متر .ظرفیت 5000کیلوگرم عرض 350 سانتیمتر عمق 650 سانتی متر


توضیح :در صورتیکه در ساختمان فقط یکدستگاه آسانسور خودرو بر تعبیه شود حداقل ظرفیت باید 4000 کیلوگرم باشد .

__________

کابین آسانسور خودرو بر :کف از ورق اجدار فلزی با زیر سازی محکم

_____


خدمات پس از فروش :


دوره ضمانت (گارانتی) یکساله.

خدمات پشتیبانی دهساله .

سرویس و نگهداری دوره ای و مستمر.

____________

مقررات ملی ساختمان در خصوص آسانسور خودروبر :



الزامات آسانسورهاي حمل خودرو


- تعبيه آسانسورهاي خودروبر به عنوان تنها راه ورود و خروج خودرو در طبقات پاركينگ كليه ساختمانهاي مسكوني ، تجاري ، اداري و عمومي ممنوع مي باشد .

- در پاركينگهاي طبقاتي و ساختمانهايي كه طبقات پاركينگ در كنار ساختمان قرار دارند ، تعبيه آسانسورهاي خودروبر مجاز مي باشد . در اين شرايط تعداد مورد نياز آسانسور بايد بر اساس محاسبات ترافيكي آن تعيين شود (تعبيه حداقل 2 آسانسور الزامي است) .

- تأمين نيروي برق ثانويه (ژنراتور) به منظورسرويس دهي كامل آسانسورهاي خودروبر الزامي است .

- در ساختمانهايي كه مطابق بند بالا باشد , تعبيه آسانسور حمل خودرو در آنها ممنوع نشده است ، رعايت مقررات مبحث سوم مقررات ملي ساختمان درخصوص راههاي خروج ، سيستمهاي اعلام حريق اتوماتيك و دستي ، سيستمهاي اطفاي حريق و... الزامي است .

- بهمنظور تخليه گاز و دودهاي خروجي از اگزوز خودروها ، تعبيه فنهاي مكنده متناسب با حجم كابين در سقف كابين و در بالاي چاه آسانسور الزامي است .

- كابين آسانسورهاي خودروبر بايد داراي درِ اتوماتيك با سيستم محركه مجزا باشد و درهاي طبقات نيز از نوع اتوماتيك انتخاب شوند .

- در هر كابين بايد دو شستي احضار در دو سمت ديواره كابين نصب شود . محل قرارگيري اين شستيها بايد به گونه اي باشد كه راننده خودرو هنگام ورود و خروج از هر دو سمت امكان دسترسي به دكمه هاي طبقات و كليدهاي توقف اضطراري را دارا باشد .

____

طراحی ، مشاوره و اجرای انواع آسانسور ماشین بر ، آسانسور لیفتراک بر ، وانت بر و آسانسورهای باربر و صنعتی همراه با گارانتی و خدمات پس از فروش.


طراحی ، فروش ، نصب و راه اندازی ، تعمیر و بازسازی انواع آسانسور و بالابر


__________________